Ga naar de inhoud

Mountainbike huren in Echten

Ontdek de prachtige mountainbike routes van Drenthe vanuit Echten. Onze verhuur locatie ligt vlakbij de Giant MTB track en is een ideale uitvalsbasis voor je mountainbike tocht door de Drentse bossen.

Om de kwaliteit van onze mountainbikes te waarborgen, verhuren wij uitsluitend
mountainbikes van de merken Cannondale en Giant. Deze mountainbikes beschikken allemaal over schijfremmen en je kunt kiezen uit normale platte pedalen of SPD. Wij verhuren alle mountainbikes standaard met gratis helm.

Mountainbike huren

Electrische fiets huren

Verhuurlocatie

De mountainbikes zijn na reservering af te halen bij onze verhuur locaties in Hoogeveen of Ruinen. Vanuit deze locaties kunt direct beginnen met de Giant mountainbike route van Ruinen die voor de locatie langs loopt. Al met al een perfecte uitvalsbasis voor je mountainbike tocht.

Fietsverhuur Drenthe
Grondel 11
7908 WG Hoogeveen

Bekijk in Google Maps

Fietsverhuur Drenthe

We kunnen de fietsen ook bezorgen op locatie, dit kost €25 + €0,30 per kilometer. Wil je de fietsen laten bezorgen, neem dan neem dan contact met ons op voor je een reservering plaatst.

Mocht je op zoek zijn naar mooie mountainbike routes, kijk dan even op onze routes pagina. Alle routes zijn voorzien van kaart en GPS bestanden.

Voor vragen neem gerust contact met ons op of kijk op onze pagina met veel gestelde vragen.