Ga naar de inhoud

Elektrische fiets huren

Op zoek naar een luxe en veelzijdige elektrische fiets? Zoek dan niet verder! Wij verhuren elektrische fietsen van het merk Giant met een 400Wh en 500Wh accu pakketten. Met deze fietsen heeft u een bereik van 150km wat genoeg is voor een prachtige rit door het Drentse landschap. Door het frame met lage instap kunt u gemakkelijk op- en afstappen voor een comfortabel en vertrouwd rijgedrag. Naast de standaard e-bikes, verhuren wij ook premium e-bikes welke altijd jonger zijn dan 6 maanden. Zo bent u verzekerd dat u altijd op een nieuwe fiets kunt rijden.

Met deze soepel rijdende elektrische fietsen kunt u langere afstanden afleggen in kortere tijd en met minder moeite. Smart Assist-technologie bepaalt precies de juiste hoeveelheid ondersteuning die u nodig heeft voor een comfortabele rit. U kunt de door u gewenste ondersteuningsratio’s tot 300 procent afstemmen.

Beschikbaar bij onze locatie in Hoogeveen

De fietsen zijn na reservering af te halen bij onze verhuur locatie in Hoogeveen. We kunnen de fietsen ook bezorgen op locatie, dit kost €25 + €0,30 per kilometer. Wilt u de fietsen laten bezorgen, neem dan contact met ons op voor u een reservering plaatst.

Fietsverhuur Drenthe
Grondel 11
7908 WG Hoogeveen

Bekijk in Google Maps

Fietsverhuur Drenthe

Contact

Voor vragen, neem gerust contact met ons op of kijk op onze pagina met veel gestelde vragen.