Ga naar de inhoud

Elektrische fiets huren

Bij Fietsverhuur Drenthe vindt u elektrische fietsen (e-bikes) van topkwaliteit. Wij werken met fietsen van het merk Giant. Met deze veelzijdige en luxe e-bike van Giant kunt u moeiteloos een mooie fietstocht door het Drentse landschap maken. Met behulp van de 400Wh accu bent u altijd voorzien van genoeg energie om verder te rijden. Met de standard trapondersteuning kunt u met deze fietsen circa 150km rijden op een acculading. Door het frame met lage instap kunt u gemakkelijk op- en afstappen voor een comfortabel en vertrouwd rijgedrag.

Met deze soepel rijdende elektrische fietsen kunt u langere afstanden afleggen in kortere tijd en met minder moeite. Smart Assist-technologie bepaalt precies de juiste hoeveelheid ondersteuning die u nodig heeft voor een comfortabele rit. U kunt de door u gewenste ondersteuningsratio’s tot 300 procent afstemmen.

Beschikbaar bij onze locatie in Hoogeveen

De fietsen zijn na reservering af te halen bij onze verhuur locatie in Hoogeveen. We kunnen de fietsen ook bezorgen op locatie, dit kost €25 + €0,30 per kilometer. Wilt u de fietsen laten bezorgen, neem dan contact met ons op voor u een reservering plaatst.

Fietsverhuur Drenthe
Grondel 11
7908 WG Hoogeveen

Bekijk in Google Maps

Fietsverhuur Drenthe

Contact

Voor vragen, neem gerust contact met ons op of kijk op onze pagina met veel gestelde vragen.