Mountainbike huren in Fluitenberg

Fietsverhuur Drenthe verhuurt mooie mountainbikes waarmee je perfect kunt genieten van de mountainbike routes rond Fluitenberg. Na afloop kun je aanschuiven voor een hapje en een drankje bij De Schildhoeve.

Kies uit de nieuwste mountainbikes van de merken Cannondale of Giant, welke in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Alle mountainbikes hebben de beschikking over schijfremmen en een Shimano afmontage. Daarnaast kun je kiezen voor normale platte of SPD pedalen.

De mountainbikes zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Zie hieronder een overzicht van de verschillende maten.

Mountainbike huren

Verhuurlocatie

De mountainbikes zijn na reservering af te halen bij onze verhuur locatie De Schildhoeve in Fluitenberg. Mocht je liever starten vanuit een andere locatie, bekijk dan onze verhuur locaties voor de verschillende opties. We kunnen de fietsen ook bezorgen op locatie, dit kost €25 + €0,30 per kilometer. Wil je de fietsen laten bezorgen, neem dan neem dan contact met ons op voor je een reservering plaatst.

De Schildhoeve
Fluitenbergseweg 69
7931 PA Fluitenberg

Bekijk in Google Maps

De Schildhoeve

Mocht je op zoek zijn naar mooie mountainbike routes, kijk dan even op onze routes pagina. Alle routes zijn voorzien van kaart en GPS bestanden.

Contact

Voor vragen neem gerust contact met ons op of kijk op onze pagina met veel gestelde vragen.