Ga naar de inhoud

Mountainbike huren in Hoogeveen

Geniet van de prachtige mountainbike routes rond Hoogeveen. Fietsverhuur Drenthe verhuurt mooie mountainbikes waarmee je perfect kunt genieten van de mountainbike routes rond Hoogeveen.

Kies uit de nieuwste mountainbikes van de merken Cannondale of Giant, welke in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Alle mountainbikes hebben de beschikking over schijfremmen en een Shimano afmontage. Daarnaast kun je kiezen voor normale platte of SPD pedalen.

De mountainbikes zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Zie hieronder een overzicht van de verschillende maten. Wij verhuren alle mountainbikes standaard met gratis helm.

Mountainbike huren

Electrische fiets huren

Verhuurlocatie

De mountainbikes zijn na reservering af te halen bij onze verhuur locaties in Hoogeveen of Ruinen. Mocht je liever starten vanuit een andere locaties, bekijk dan onze verhuur locaties voor de verschillende opties. We kunnen de fietsen ook bezorgen op locatie, dit kost €25 + €0,30 per kilometer. Wil je de fietsen laten bezorgen, neem dan neem dan contact met ons op voor je een reservering plaatst.

Fietsverhuur Drenthe
Grondel 11
7908 WG Hoogeveen

Bekijk in Google Maps

Fietsverhuur Drenthe

Mocht je op zoek zijn naar mooie mountainbike routes, kijk dan even op onze routes pagina. Alle routes zijn voorzien van kaart en GPS bestanden.

Contact

Voor vragen neem gerust contact met ons op of kijk op onze pagina met veel gestelde vragen.