Ga naar de inhoud

Mountainbike huren in Ruinen

Wil jij ook genieten van de mooie mountainbike routes rondom Ruinen? Huur dan nu een mountainbike via Fietsverhuur Drenthe. Vanuit onze centraal gelegen verhuur locatie in Ruinen, kun je direct starten met mooie mountainbike routes. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende mountainbikes van de merken Cannondale en Giant.

Al onze mountainbikes beschikken over een schijfremmen en je hebt de keuze uit standaard platte pedalen of SPD. Door het ruime aanbod van verschillende maten, zijn de mountainbikes geschikt voor zowel jong als oud. Wij verhuren alle mountainbikes standaard met gratis helm.

Mountainbike huren

Electrische fiets huren

Verhuurlocatie

De mountainbikes zijn na reservering af te halen bij onze verhuur locatie in Ruinen en Hoogeveen. Vanuit daar kan je makkelijk starten met verschillende routes. Mocht je op zoek zijn naar mooie mountainbike routes, kijk dan even op onze routes pagina. Alle routes zijn voorzien van kaart en GPS bestanden.

Buitencentrum de Poort
Kloosterstraat 12
7963 AH Ruinen

Bekijk in Google Maps

Buitencentrum de Poort

We kunnen de fietsen ook bezorgen op locatie, dit kost €25 + €0,30 per kilometer. Wil je de fietsen laten bezorgen, neem dan neem dan contact met ons op voor je een reservering plaatst.

Contact

Voor vragen neem gerust contact met ons op of kijk op onze pagina met veel gestelde vragen.